Bij Start to Market ontdek je jouw ondernemertalent! Tijdens een start-up traject brengen we jouw persoonlijkheid, talenten en ondernemerscompetenties in kaart. Van daaruit kijken we welk concreet concept jij zou kunnen uitbouwen als ondernemer of freelancer. We verkennen ook welke ondernemersvorm het best bij je past en hoe je aan opdrachtgevers of klanten geraakt. We bestuderen de financiële haalbaarheid van je opstart en helpen je bij opstartadministratie en/of ondernemersplan. We exploreren alle mogelijkheden en kijken wat best bij jouw persoonlijkheid, talenten en situatie past!    

Het is mogelijk een start-up coachingtraject te volgen in elke regio in Vlaanderen! Wij zoeken met plezier voor jou een gepaste locatie dichtbij huis!

Naast start-up begeleiding organiseren we ook diverse carrièreworkshops die ervoor zorgen dat jij jouw carrière een boost kan geven! Ontdek jouw persoonlijkheid en die van je collega’s door het enneagram, train jezelf in het solliciteren of leer slimme tools om jouw droomjob te vinden via LinkedIn!