Ben je momenteel op zoek naar een andere job? En/of wil je meer contacten leggen om je carrièrekansen te vergroten? Volg dan zeker de workshop ‘Je droomjob vinden via Linkedin’.

LinkedIn is een van de belangrijkste tools geworden voor HR-specialisten om werknemers mee te recruteren. Bovendien wordt het in Vlaanderen ook als belangrijkste kanaal beschouwd om professionele contacten mee te leggen en te onderhouden.

Veel werknemers onderschatten echter nog het belang van LinkedIn bij hun jobzoektocht. Vaak zijn ze aanwezig op LinkedIn, maar weten ze nog niet goed hoe het effectief te gebruiken bij het netwerken of solliciteren. Dit is een gemiste kans, gezien LinkedIn enkele hele simpele tools heeft om zeer snel aan de gewenste contacten of vacatures te geraken.

Tijdens de avondworkshop ‘Je droomjob vinden via LinkedIn’ leer je enkele simpele tools die jouw slaagkansen op de arbeidsmarkt onmiddellijk zullen vergroten!

Wil je je zoekproces versnellen? Wil je je slaagkansen op de arbeidsmarkt vergroten? Wil je meer gepaste vacatures vinden? Volg dan onze workshop ‘Je droomjob vinden via LinkedIn’.