Ben je passief of actief op zoek naar een andere job? Word je soms niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek terwijl je toch over de vereiste competenties beschikt? Of krijg je vaak afwijzingen na een sollicitatiegesprek of sollicitatietesten? Dan is de workhop 'Word een kei in solliciteren' vast iets voor jou!

Een nieuwe job vinden is niet altijd gemakkelijk. Vaak vind je de juiste vacatures niet of mag je zelfs niet op gesprek komen. Ook vormt het solliciteren een vak apart en sneuvelen hier de beste kandidaten. In de workshop 'Word een kei in solliciteren' leer je talrijke tips en trics om de job van je dromen binnen te halen!

Tijdens één avond leer jij jouw CV, Linkedin profiel en sollicitatiebrief zo aantrekkelijk mogelijk te maken zodat je uitgenodigd wordt op bijna elk sollicitatiegesprek! Bovendien geven we jou tal van tips mee om de geschikte vacatures te vinden. Ook bereiden we je sollicitatiegesprek (en eventuele testen) voor, zodat jij zelfverzekerd de job van je leven vindt!