Hier gratis SEO tips downloadbaar!
Nu downloaden
In 10 stappen bovenaan in Google!

Over Start to Market

Start to Market is het allernieuwste opleidingsinstituut in renderende marketing voor zelfstandige ondernemers. Wij bieden speciaal uitgewerkte trainingsprogramma’s voor zowel starters als ondernemers en vrijeberoepers.

Bij Start to Market wordt elke ondernemer een slimme marketeer. Alle trainingen leren je stap voor stap om effectieve marketingcampagnes op te zetten én uit te voeren in de praktijk.

Start to Market wil ondernemers ook samenbrengen en informeren. Via ons gratis maandelijks Start to Market-e-zine delen we regelmatig gratis marketingtips en -tools. Bovendien organiseren we ook regelmatig het ‘Ondernemerscafé’ en diverse trainingen op locatie. Consulteer steeds onze agenda voor al onze activiteiten.

Over oprichtster Karen Dejongh

Start to Market is een initiatief van Karen Dejongh. Karen heeft een diploma als Master in Marketing (Vlerick Management School) en Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (Universiteit Antwerpen). Bovendien werkte ze na deze studies jarenlang als brand manager voor grote multinationals (AB Inbev, Danone). Daar zette ze de marketingplannen en campagnes van grote internationale merken als Hoegaarden, Danacol en Danette op.

Afgelopen jaar verdiepte Karen zich in coaching en training en rondde ze met succes diverse opleidingen in NLP (New York Institute of NLP, Arcturus) en business coaching (The Coaching Square) af. Als finale voorbereiding voor de lancering van Start to Market volgde ze vorig jaar nog extra social-mediaopleidingen in het buitenland.

Karen blijft haar kennis over marketing, social media en coaching constant updaten door bijscholingen in binnen- en buitenland en zelfstudie. Ze deelt dan ook graag gratis marketingtips en tools met haar klanten via e-mail of via een gratis adviesgesprek.

Interview met Karen over Start to Market

Klik hier voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Blijf op de hoogte van Start to Market!